Udtalelser

TAT Gruppe:
Det mest positive var at finde en metode, som hurtigt kan dæmpe ens angst og uro.
TAT Gruppe:
Jeg er blevet bedre venner med mig selv og de omstændigheder, som jeg skal navigere i.
TAT Gruppe:
Det har været meget givende for min videre udvikling! Jeg har arbejdet med konkrete, og med ikke konkrete problemstillinger.
TAT Behandling:
Jeg har taget taknemmeligheden og tilgivelsen med mig. Det er meget brugbart.
TAT Behandling:
Jeg er glad og lettet, for jeg har fået sat en streg under, at jeg kan gøre noget ved det, og at det hjælper.
TAT Gruppe:
Jeg er blevet mere nærværende og fokuseret i nuet, og fået mere ro og afspændthed i kroppen.
TAT Behandling:
Jeg er glad for, at jeg har fået fat om nældens rod.
Meditation:
Tak for de 4 aftener med meditationsundervisning. Du har en behagelig stemmeføring, og guider os deltagere igennem øvelser og meditation på en meget professionel måde.
Bettina
TAT Behandling:
Jeg modtog TAT behandling for rygsmerter og hovedpine, som jeg havde døjet med i flere uger. Allerede efter én behandling var smerterne blevet så meget mindre, at mit liv så meget lysere ud, og jeg følte mig lettet!
Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Jeg har haft gode erfaringer med Annette som stresscoach, og følt mig i professionelle og trygge hænder. Annette har givet mig "hjemmearbejde", og har fulgt op, så jeg har fået nogle gode værktøjer. Annette har en god empati, og har stillet mig spørgsmål, som har fået mig til at tænke over tingene. Jeg kan på det varmeste anbefale Annette.
Dorte
TAT Gruppe:
Det var veltilrettelagt, og foregik i en yderst behagelig atmosfære.
TAT Behandling:
Fantastisk at det kan gå så hurtigt!
TAT Behandling:
Følelsen af opgivelse over, om det aldrig skulle stoppe, er også forsvundet.
Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Hos Annette er jeg blevet mødt med stor empati og nærvær. Jeg forstår nu stressen, og har lært at håndtere og forebygge den. Jeg har følt mig i trygge og kompetente hænder, og har fået mange gode og brugbare værktøjer.
Maria
Meditation:
Mange tak for sidst. Jeg er sikker på, at det var den bedste meditation jeg har deltaget i - og jeg har altså prøvet nogen stykker efterhånden. Det gør du virkelig godt. Du er meget venlig og behagelig at være i selskab med, og det gør, at man slapper helt af og lader sig guide. Jeg følte mig meget let efterfølgende, og i dagene efter.
Christina
TAT Gruppe:
Det mest positive var den tryghed, som du med det samme spredte i gruppen, og at man fra første TAT-proces kunne registrere forandringer.
EFT Behandling:
Jeg havde spist noget jeg var allergisk overfor, og fik kraftige mavesmerter. Jeg kender disse smerter fra tidligere mad-allergi-reaktioner, og det tager som regel op til 1 døgn, før de er væk igen. Annette gav mig 20 minutters EFT behandling, og smerterne var væk! Jeg spiste lidt, for at afprøve virkningen, og stadig ingen smerter!
TAT Gruppe:
Jeg har fået et redskab til løsning af mine ubalancer, og til takling af stress.
Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Da jeg gik ned med stress 2008 og var sygemeldt i et år, var der ikke meget hjælp at hente. Det var en hård hverdag, men så startede jeg hos Annette. Annette har et roligt sind, er god til at rumme mennesker, og meget professionel. Vi fik styr på mange tanker sammen, og ikke mindst min angst. Jeg kan anbefale Annette, det vil du aldrig fortryde.
Mai Britt
TAT Behandling:
Tingene er lagt på plads på hylder inden i mig, og nu er der plads på mine kreative idéhylder igen.
EFT Behandling:
Annette er god til at holde den røde tråd og trække det væsentlige frem, så man hurtigt kommer ind til kernen af problemet. Hun har hjulpet mig med at bearbejde nogle blokeringer ifm med en skriftlig opgave. Bagefter oplevede jeg mere energi, fokus og målretning, selvtillid, og ro i krop og sind.
TAT Behandling:
Jeg følte mig meget sorgfuld, og det var en stor smerte at gå rundt med. Det påvirkede også mit humør, når jeg var sammen med andre. Efter den første session har jeg en følelse af at have sluppet det, og at det er blevet healet med anerkendelse.
TAT Gruppe:
Det mest positive var, at mærke den umiddelbare virkning. At man kan opnå resultater med en simpel metode. Din måde at lede os igennem processen på - man føler sig tryg.
TAT Behandling:
Jeg synes, at TAT er godt for mennesker, som bliver overvældet af episoder fra fortiden. Hvis fortiden bliver ved med at sprælle, så skal det jo heales og slippes, for det ER jo fortid.