Udtalelser

Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Da jeg gik ned med stress 2008 og var sygemeldt i et år, var der ikke meget hjælp at hente. Det var en hård hverdag, men så startede jeg hos Annette. Annette har et roligt sind, er god til at rumme mennesker, og meget professionel. Vi fik styr på mange tanker sammen, og ikke mindst min angst. Jeg kan anbefale Annette, det vil du aldrig fortryde.
Mai Britt
TAT Behandling:
Jeg underviser selv andre i at tænke positivt, og at ændre deres tanker. Men det kan være svært at tage sin egen "medicin". Tak fordi du hjalp mig igennem. TAT er virkelig noget mange kan have gavn af!
TAT Gruppe:
Det har været meget givende for min videre udvikling! Jeg har arbejdet med konkrete, og med ikke konkrete problemstillinger.
TAT Behandling:
Jeg synes, at TAT er godt for mennesker, som bliver overvældet af episoder fra fortiden. Hvis fortiden bliver ved med at sprælle, så skal det jo heales og slippes, for det ER jo fortid.
TAT Behandling:
Følelsen af opgivelse over, om det aldrig skulle stoppe, er også forsvundet.
TAT Gruppe:
Jeg har fået et redskab til løsning af mine ubalancer, og til takling af stress.
TAT Behandling:
Det er fedt at sidde og blive guidet!
TAT Behandling:
Jeg følte mig meget sorgfuld, og det var en stor smerte at gå rundt med. Det påvirkede også mit humør, når jeg var sammen med andre. Efter den første session har jeg en følelse af at have sluppet det, og at det er blevet healet med anerkendelse.
TAT Behandling:
Mit selvhad var så destruktivt, og nu er jeg lettet. Der er ryddet op i mit hoved.
Meditation:
Tak for de 4 aftener med meditationsundervisning. Du har en behagelig stemmeføring, og guider os deltagere igennem øvelser og meditation på en meget professionel måde.
Bettina
Meditation:
Mange tak for denne gang, det var en fornøjelse. Jeg vil rose dig igen for din måde at undervise på, meget behagelig.
Inger
TAT Behandling:
Jeg længtes efter at blive fri for følelserne og tankespindet, eller at få et plaster på så det forsvandt. Nu er jeg rolig i min krop og meget afslappet, og jeg er ikke bange for, hvis der skulle dukke nye svære følelser op i mig i fremtiden.
Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Jeg har haft gode erfaringer med Annette som stresscoach, og følt mig i professionelle og trygge hænder. Annette har givet mig "hjemmearbejde", og har fulgt op, så jeg har fået nogle gode værktøjer. Annette har en god empati, og har stillet mig spørgsmål, som har fået mig til at tænke over tingene. Jeg kan på det varmeste anbefale Annette.
Dorte
TAT Behandling:
Jeg er glad for, at jeg har fået fat om nældens rod.
TAT Gruppe:
Jeg er blevet bedre venner med mig selv og de omstændigheder, som jeg skal navigere i.
TAT Behandling:
Jeg er glad og lettet, for jeg har fået sat en streg under, at jeg kan gøre noget ved det, og at det hjælper.
EFT Behandling:
Annette er god til at holde den røde tråd og trække det væsentlige frem, så man hurtigt kommer ind til kernen af problemet. Hun har hjulpet mig med at bearbejde nogle blokeringer ifm med en skriftlig opgave. Bagefter oplevede jeg mere energi, fokus og målretning, selvtillid, og ro i krop og sind.
TAT Behandling:
Jeg modtog TAT behandling for rygsmerter og hovedpine, som jeg havde døjet med i flere uger. Allerede efter én behandling var smerterne blevet så meget mindre, at mit liv så meget lysere ud, og jeg følte mig lettet!
TAT Behandling:
Det føles godt, at der nu er taget hånd om det, og jeg føler mig lettet.
TAT Gruppe:
Jeg er blevet mere nærværende og fokuseret i nuet, og fået mere ro og afspændthed i kroppen.
TAT Gruppe:
Det mest positive var den tryghed, som du med det samme spredte i gruppen, og at man fra første TAT-proces kunne registrere forandringer.
TAT Gruppe:
Det var veltilrettelagt, og foregik i en yderst behagelig atmosfære.
TAT Behandling:
Tingene er lagt på plads på hylder inden i mig, og nu er der plads på mine kreative idéhylder igen.
Meditation:
Mange tak for sidst. Jeg er sikker på, at det var den bedste meditation jeg har deltaget i - og jeg har altså prøvet nogen stykker efterhånden. Det gør du virkelig godt. Du er meget venlig og behagelig at være i selskab med, og det gør, at man slapper helt af og lader sig guide. Jeg følte mig meget let efterfølgende, og i dagene efter.
Christina