Udtalelser

TAT Gruppe:
Selvom du mere guider end 'terapeutiserer', så gav det en skøn tryghed at mærke, at terapeuten sidder til rådighed.
TAT Gruppe:
Jeg er blevet bedre venner med mig selv og de omstændigheder, som jeg skal navigere i.
TAT Gruppe:
Jeg er blevet mere nærværende og fokuseret i nuet, og fået mere ro og afspændthed i kroppen.
TAT Behandling:
Jeg længtes efter at blive fri for følelserne og tankespindet, eller at få et plaster på så det forsvandt. Nu er jeg rolig i min krop og meget afslappet, og jeg er ikke bange for, hvis der skulle dukke nye svære følelser op i mig i fremtiden.
TAT Gruppe:
Det mest positive var, at mærke den umiddelbare virkning. At man kan opnå resultater med en simpel metode. Din måde at lede os igennem processen på - man føler sig tryg.
TAT Behandling:
Jeg underviser selv andre i at tænke positivt, og at ændre deres tanker. Men det kan være svært at tage sin egen "medicin". Tak fordi du hjalp mig igennem. TAT er virkelig noget mange kan have gavn af!
EFT Behandling:
Jeg havde spist noget jeg var allergisk overfor, og fik kraftige mavesmerter. Jeg kender disse smerter fra tidligere mad-allergi-reaktioner, og det tager som regel op til 1 døgn, før de er væk igen. Annette gav mig 20 minutters EFT behandling, og smerterne var væk! Jeg spiste lidt, for at afprøve virkningen, og stadig ingen smerter!
TAT Gruppe:
Det mest positive var at finde en metode, som hurtigt kan dæmpe ens angst og uro.
TAT Behandling:
Jeg er glad og lettet, for jeg har fået sat en streg under, at jeg kan gøre noget ved det, og at det hjælper.
TAT Behandling:
Fantastisk at det kan gå så hurtigt!
TAT Gruppe:
Det har været meget givende for min videre udvikling! Jeg har arbejdet med konkrete, og med ikke konkrete problemstillinger.
TAT Gruppe:
Det har været godt at være i en gruppe, så man bliver inspireret af de andres erfaringer, tanker og effekter.
Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Jeg har haft gode erfaringer med Annette som stresscoach, og følt mig i professionelle og trygge hænder. Annette har givet mig "hjemmearbejde", og har fulgt op, så jeg har fået nogle gode værktøjer. Annette har en god empati, og har stillet mig spørgsmål, som har fået mig til at tænke over tingene. Jeg kan på det varmeste anbefale Annette.
Dorte
TAT Behandling:
Jeg har taget taknemmeligheden og tilgivelsen med mig. Det er meget brugbart.
TAT Behandling:
Tingene er lagt på plads på hylder inden i mig, og nu er der plads på mine kreative idéhylder igen.
Meditation:
Mange tak for denne gang, det var en fornøjelse. Jeg vil rose dig igen for din måde at undervise på, meget behagelig.
Inger
TAT Behandling:
Jeg modtog TAT behandling for rygsmerter og hovedpine, som jeg havde døjet med i flere uger. Allerede efter én behandling var smerterne blevet så meget mindre, at mit liv så meget lysere ud, og jeg følte mig lettet!
TAT Behandling:
Da jeg kom, havde jeg mange tanker om at "være for meget", og frygt for, hvad andre tænkte om mig. Jeg er imponeret over, at det rykker så meget på en enkel session.
TAT Behandling:
Jeg følte mig meget sorgfuld, og det var en stor smerte at gå rundt med. Det påvirkede også mit humør, når jeg var sammen med andre. Efter den første session har jeg en følelse af at have sluppet det, og at det er blevet healet med anerkendelse.
TAT Behandling:
Det føles godt, at der nu er taget hånd om det, og jeg føler mig lettet.
TAT Behandling:
Jeg ville bare have, at mine problemer skulle gå i sig selv igen, så jeg kunne få en følelse af at slappe af. Efter sessionen var jeg dødtræt, og efterfølgende, har jeg kunnet mærke, at den konkrete situation er opløst og væk. Det fylder ikke længere i mig.
Meditation:
Mange tak for sidst. Jeg er sikker på, at det var den bedste meditation jeg har deltaget i - og jeg har altså prøvet nogen stykker efterhånden. Det gør du virkelig godt. Du er meget venlig og behagelig at være i selskab med, og det gør, at man slapper helt af og lader sig guide. Jeg følte mig meget let efterfølgende, og i dagene efter.
Christina
TAT Gruppe:
Det var veltilrettelagt, og foregik i en yderst behagelig atmosfære.
TAT Behandling:
Jeg er glad for, at jeg har fået fat om nældens rod.