Udtalelser

TAT Behandling:
Selvom jeg ikke kom på grund af min støvallergi, så er den også forsvundet nu, og jeg tager ikke medicin!
TAT Behandling:
Det er fedt at sidde og blive guidet!
TAT Gruppe:
Det var veltilrettelagt, og foregik i en yderst behagelig atmosfære.
TAT Behandling:
Jeg modtog TAT behandling for rygsmerter og hovedpine, som jeg havde døjet med i flere uger. Allerede efter én behandling var smerterne blevet så meget mindre, at mit liv så meget lysere ud, og jeg følte mig lettet!
TAT Behandling:
Det føles godt, at der nu er taget hånd om det, og jeg føler mig lettet.
TAT Behandling:
Da jeg kom, havde jeg mange tanker om at "være for meget", og frygt for, hvad andre tænkte om mig. Jeg er imponeret over, at det rykker så meget på en enkel session.
TAT Behandling:
Jeg underviser selv andre i at tænke positivt, og at ændre deres tanker. Men det kan være svært at tage sin egen "medicin". Tak fordi du hjalp mig igennem. TAT er virkelig noget mange kan have gavn af!
TAT Behandling:
Jeg synes, at TAT er godt for mennesker, som bliver overvældet af episoder fra fortiden. Hvis fortiden bliver ved med at sprælle, så skal det jo heales og slippes, for det ER jo fortid.
EFT Behandling:
Jeg havde spist noget jeg var allergisk overfor, og fik kraftige mavesmerter. Jeg kender disse smerter fra tidligere mad-allergi-reaktioner, og det tager som regel op til 1 døgn, før de er væk igen. Annette gav mig 20 minutters EFT behandling, og smerterne var væk! Jeg spiste lidt, for at afprøve virkningen, og stadig ingen smerter!
TAT Gruppe:
Det mest positive var at finde en metode, som hurtigt kan dæmpe ens angst og uro.
TAT Gruppe:
Jeg har fået et redskab til løsning af mine ubalancer, og til takling af stress.
Meditation:
Mange tak for denne gang, det var en fornøjelse. Jeg vil rose dig igen for din måde at undervise på, meget behagelig.
Inger
TAT Behandling:
Jeg længtes efter at blive fri for følelserne og tankespindet, eller at få et plaster på så det forsvandt. Nu er jeg rolig i min krop og meget afslappet, og jeg er ikke bange for, hvis der skulle dukke nye svære følelser op i mig i fremtiden.
EFT Behandling:
10-årig dreng med søvnløshed og depressive tanker, efter et kvarters behandling:
"Det er mennesker som dig, der laver sådan noget, som gør Verden til et bedre sted at være!"
TAT Gruppe:
Det mest positive var den tryghed, som du med det samme spredte i gruppen, og at man fra første TAT-proces kunne registrere forandringer.
TAT Gruppe:
Det har været meget givende for min videre udvikling! Jeg har arbejdet med konkrete, og med ikke konkrete problemstillinger.
Meditation:
Tak for de 4 aftener med meditationsundervisning. Du har en behagelig stemmeføring, og guider os deltagere igennem øvelser og meditation på en meget professionel måde.
Bettina
TAT Gruppe:
Jeg er blevet bedre venner med mig selv og de omstændigheder, som jeg skal navigere i.
TAT Behandling:
Jeg er glad og lettet, for jeg har fået sat en streg under, at jeg kan gøre noget ved det, og at det hjælper.
Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Jeg har haft gode erfaringer med Annette som stresscoach, og følt mig i professionelle og trygge hænder. Annette har givet mig "hjemmearbejde", og har fulgt op, så jeg har fået nogle gode værktøjer. Annette har en god empati, og har stillet mig spørgsmål, som har fået mig til at tænke over tingene. Jeg kan på det varmeste anbefale Annette.
Dorte
Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Hos Annette er jeg blevet mødt med stor empati og nærvær. Jeg forstår nu stressen, og har lært at håndtere og forebygge den. Jeg har følt mig i trygge og kompetente hænder, og har fået mange gode og brugbare værktøjer.
Maria
Meditation:
Mange tak for sidst. Jeg er sikker på, at det var den bedste meditation jeg har deltaget i - og jeg har altså prøvet nogen stykker efterhånden. Det gør du virkelig godt. Du er meget venlig og behagelig at være i selskab med, og det gør, at man slapper helt af og lader sig guide. Jeg følte mig meget let efterfølgende, og i dagene efter.
Christina
TAT Behandling:
Tingene er lagt på plads på hylder inden i mig, og nu er der plads på mine kreative idéhylder igen.
TAT Behandling:
Fantastisk at det kan gå så hurtigt!