Udtalelser

TAT Behandling:
Det føles godt, at der nu er taget hånd om det, og jeg føler mig lettet.
TAT Behandling:
Jeg er glad og lettet, for jeg har fået sat en streg under, at jeg kan gøre noget ved det, og at det hjælper.
TAT Behandling:
Følelsen af opgivelse over, om det aldrig skulle stoppe, er også forsvundet.
EFT Behandling:
Jeg havde spist noget jeg var allergisk overfor, og fik kraftige mavesmerter. Jeg kender disse smerter fra tidligere mad-allergi-reaktioner, og det tager som regel op til 1 døgn, før de er væk igen. Annette gav mig 20 minutters EFT behandling, og smerterne var væk! Jeg spiste lidt, for at afprøve virkningen, og stadig ingen smerter!
Meditation:
Mange tak for denne gang, det var en fornøjelse. Jeg vil rose dig igen for din måde at undervise på, meget behagelig.
Inger
TAT Behandling:
Jeg synes, at TAT er godt for mennesker, som bliver overvældet af episoder fra fortiden. Hvis fortiden bliver ved med at sprælle, så skal det jo heales og slippes, for det ER jo fortid.
TAT Gruppe:
Det mest positive var den tryghed, som du med det samme spredte i gruppen, og at man fra første TAT-proces kunne registrere forandringer.
TAT Behandling:
Jeg har taget taknemmeligheden og tilgivelsen med mig. Det er meget brugbart.
TAT Behandling:
Jeg modtog TAT behandling for rygsmerter og hovedpine, som jeg havde døjet med i flere uger. Allerede efter én behandling var smerterne blevet så meget mindre, at mit liv så meget lysere ud, og jeg følte mig lettet!
TAT Behandling:
Jeg længtes efter at blive fri for følelserne og tankespindet, eller at få et plaster på så det forsvandt. Nu er jeg rolig i min krop og meget afslappet, og jeg er ikke bange for, hvis der skulle dukke nye svære følelser op i mig i fremtiden.
TAT Behandling:
Jeg underviser selv andre i at tænke positivt, og at ændre deres tanker. Men det kan være svært at tage sin egen "medicin". Tak fordi du hjalp mig igennem. TAT er virkelig noget mange kan have gavn af!
TAT Gruppe:
Det mest positive var, at mærke den umiddelbare virkning. At man kan opnå resultater med en simpel metode. Din måde at lede os igennem processen på - man føler sig tryg.
Meditation:
Mange tak for sidst. Jeg er sikker på, at det var den bedste meditation jeg har deltaget i - og jeg har altså prøvet nogen stykker efterhånden. Det gør du virkelig godt. Du er meget venlig og behagelig at være i selskab med, og det gør, at man slapper helt af og lader sig guide. Jeg følte mig meget let efterfølgende, og i dagene efter.
Christina
TAT Behandling:
Da jeg kom, havde jeg mange tanker om at "være for meget", og frygt for, hvad andre tænkte om mig. Jeg er imponeret over, at det rykker så meget på en enkel session.
TAT Gruppe:
Jeg er blevet mere nærværende og fokuseret i nuet, og fået mere ro og afspændthed i kroppen.
TAT Gruppe:
Det har været godt at være i en gruppe, så man bliver inspireret af de andres erfaringer, tanker og effekter.
Stresscoachings- og behandlingsforløb:
Da jeg gik ned med stress 2008 og var sygemeldt i et år, var der ikke meget hjælp at hente. Det var en hård hverdag, men så startede jeg hos Annette. Annette har et roligt sind, er god til at rumme mennesker, og meget professionel. Vi fik styr på mange tanker sammen, og ikke mindst min angst. Jeg kan anbefale Annette, det vil du aldrig fortryde.
Mai Britt
TAT Behandling:
Jeg ville bare have, at mine problemer skulle gå i sig selv igen, så jeg kunne få en følelse af at slappe af. Efter sessionen var jeg dødtræt, og efterfølgende, har jeg kunnet mærke, at den konkrete situation er opløst og væk. Det fylder ikke længere i mig.
EFT Behandling:
Annette er god til at holde den røde tråd og trække det væsentlige frem, så man hurtigt kommer ind til kernen af problemet. Hun har hjulpet mig med at bearbejde nogle blokeringer ifm med en skriftlig opgave. Bagefter oplevede jeg mere energi, fokus og målretning, selvtillid, og ro i krop og sind.
TAT Gruppe:
Det var veltilrettelagt, og foregik i en yderst behagelig atmosfære.
TAT Behandling:
Jeg synes, at TAT er et godt og konkret værktøj.
TAT Behandling:
Mit selvhad var så destruktivt, og nu er jeg lettet. Der er ryddet op i mit hoved.
TAT Behandling:
Tingene er lagt på plads på hylder inden i mig, og nu er der plads på mine kreative idéhylder igen.
TAT Gruppe:
Jeg er blevet bedre venner med mig selv og de omstændigheder, som jeg skal navigere i.