Metoder

Jeg arbejder fortrisvist med:

  • Terapeutisk healing med TAT - Tapas Acupressure Technique (Energipsykologisk metode) Læs mere om TAT. Terapeuter, læger og psykologer i store dele af Verden bruger idag metoden. blandt andet til gavn for ofre for naturkatastrofer, og til behandling af hjemvendte soldater med PTSD.
Efter behov, supplerer jeg med Samtaleterapi, Kropsterapi, EFT, Stresscoaching og Åndedrætsterapi. 
 
Har du lyst til at arbejde videre på egen hånd mellem sessionerne, giver jeg gerne vejledning i hjælp-til-selvhjælps øvelser. Det er for mange en rar oplevelse, at kunne gøre noget ekstra selv, for sin proces i dagligdagen.
 
 

Hvor mange behandlinger er nødvendige?


Uanset hvad der er dine ønsker og mål, så vil du allerede efter første behandling mærke en positiv forskel.
 
Din krop vil være mere afspændt, dit nervesystem vil være mere i ro, og den følelsesmæssige og mentale smerte vil være aftaget.
 
Den energipsykologiske metode "TAT - Terapeutisk healing" er betydeligt mere virkningsfuld end mange andre gængse terapeutiske og psykologiske metoder, og effekterne er holdbare.
 
Enkelte sessioner, eller kortere forløb, er som regel nok. Terapi i halve eller hele år er ikke længere nødvendigt, når man benytter de metoder jeg arbejder med.
 
Har du fået at vide, at du skal lære at leve med for eksempel din angst, dine symptomer som følge af traumatiske oplevelser i livet, eller din PTSD, så kan det være fordi de fagfolk, som har udtalt sig, ikke kender til TAT - Terapeutisk healing".
 

Det er med andre ord ikke længere nødvendigt med lange forløb for at få det bedre, og ej heller nødvendigt at skulle lære at leve med for eksempel angst, traumer eller PTSD!

 

Udtalelser

Hvad  siger andre? Læs udtalelser fra klienter og kursister her.