Fjernhealing til Danmark og udlandet

Jeg sender healing til dig, uanset hvor i verden du befinder dig.

 

Fjernhealing virker fuldt ud lige så godt, som hvis du modtager  kontakthealing. Den fysiske afstand spiller ingen rolle, og det er uanset hvor i verden du befinder dig. Dit udbytte er præcist det samme.
 
Ved fjernhealing, sparer du omkostninger til transport og transporttid, du kan modtage healingen i din egen sofa eller seng, og du har mulighed for at blive liggende efterfølgende og integrere energien så længe du har lyst.
 
Jeg har i over 25 år fungeret som kanal for den universelle healende kærlighedsenergi, og har god erfaring i hjælp til både fysisike, følelsesmæssige og mentale udfordringer.

Overvejer du om healing er noget for dig, så læs videre her, og kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål.
 
 

 

Hvordan opleves det at blive healet?


Healingsenergien arbejder på mange områder - både i kroppen, omkring tankerne, i følelserne og i dit energifelt.

Det er forskelligt, hvordan man oplever at modtage healing. Nogle mennesker mærker kulde, varme eller blid prikken i kroppen, nogle ser farver eller billeder. Der er ikke en rigtig eller forkert måde! De fleste slapper rigtig godt af, bliver dejligt afspændte, og føler sig fredfyldte.

Som modtager, er der ikke noget man skal gøre for at det bliver en god healing, blot slappe af og nyde det....
Falder du i søvn, så er det helt OK, healingen virker alligevel.
 
 

 

Hvornår kan man bruge healing?

Healing kan altid bruges. Stort set alle oplever nemlig en dyb afspænding i kroppen og i følelserne, og at tankerne falder til ro. Dette er i sig selv helsebringende, og opleves som en stor lettelse, når livet byder på udfordringer, problemer eller sygdom.

Jeg har i årenes løb hjulpet mennesker med alt fra angst, stress, traumer, deppression mv., til helbredelse og lindring af smerter, forebyggelse af kvalme ved kemobehandling, åndedrætsbesvær ved luftvejs- og lungesygdom og meget mere.

Healingen hjælper kroppen med at komme tilbage til sin naturlige balance. Dette skaber en positiv healingsspiral i det tempo, som er sundt og godt for dig lige nu.

Mange har en oplevelse af bedring, fysisk og psykisk, allerede efter første healing. Andre har glæde af en kortere serie af healinger, som et forløb.
 
 

Sådan gør du:

  • Kontakt mig, så vi kan aftale tidspunkt(er) for fjernhealingen og samtaler over telefonen
  • Jeg skal bruge dit fulde navn, og den adresse du befinder dig på i tiden for healingen
 

Under fjernhealingen:

  • Sørg for ikke at blive forstyrret af familie, husdyr mv. og sæt mobilen på lydløs
  • Læg dig godt tilrette, gerne med et tæppe over dig
  • Slap af, og nyd at tage imod i det aftalte tidsrum på 30 minutter


Efter fjernhealingen:

Healingsenergien fortsætter sit arbejde i dig op til tre dage efter hver healing. Drik derfor gerne ekstra vand i disse dage. Det hjælper din krop med at udrense affaldsstoffer.