TERAPEUTISK HEALING AF FØLELSESMÆSSIG SMERTE

Hej, jeg er Annette Rosenved Petersen, Terapeut og Healer.

 
 
Jeg har i mange år arbejdet intensivt med egne dybe healingsprocesser af traumer, og med min personlige og spirituelle udvikling.
 
I dag, hjælper jeg andre med at heale deres fortid, følelsesmæssige smerter og traumer, og til trygt at åbne deres hjerter!
Og jeg lærer dem, hvordan det kan gøres blidt og smertefrit.
 
Når du arbejder sammen med mig, kan du forvente:
 
- Hurtige, nærværende og trygge healingsprocesser, som holder.
- At få handlingsbaserede råd med på vejen, som du kan implementere efter sessionen.
 
De kærligste hilsener og i taknemmelighed;
Annette 
 

 

Følelsesmæssige smerter og traumer

 

Genkender du noget af dette?

Længes du efter at slippe alt det i dit indre, som tynger og presser?

Oplever du, at du er fyldt op af smertefulde følelser og tanker, som tager opmærksomheden og energien væk fra det, som er vigtigst for dig?

Kører dine negative tanker, bekymringer eller svære minder afsted med dig?

Banker håbløsheden og magtesløsheden lidt for ofte på din dør?

Bliver du let irritabel?
 
Er du begyndt at isolere dig socialt?
 
Bliver du overrumplet af din vrede?
 
Er du tynget af skyldfølelser?

Er din lunte kortere overfor dine børn og partner?

Har du en oplevlese af, at din indre tilstand påvirker dig fysisk med difuse smerter, hovedpine, uro i kroppen, glemsomhed, svimmelhed eller andet?

Kunne du ønske at din nattesøvn var længere og bedre?

Kender du til at føle dig skrøbelig og ensom?

Længes du efter ro og fred i din krop og tanker?


Kender du til noget af dette, eller har du andre svære følelser. tanker eller minder at kæmpe med - så er du på rette sted!

 

Du er ikke alene, og vi kan gøre noget ved det!

 
 

Fra fastlåsthed til balance og flow

Lige nu, er det du oplever, at der er slået nogle knuder på din krops energisystem. De knuder, er strammet så meget til, at de fastholder den følelsesmæssig smerte, fastlåser tankerne og minderne, og forårsager stress i dit nervesystem.
 
Så for at dine følelser, din krop og dit liv kan komme i balance, skal vi have din energi til at flyde frit igen.


Hvordan gør vi så det?

Med Terapeutisk Healing og energipsykologiske metoder, opløser vi fastlåstheden hurtigt og smertefrit. Og bagvedliggende årsager, smertefulde følelser, fastlåste tankemønstre og traumer, bliver healet.
 
Du oplever hurtigt, at du bliver gladere, og at du får mere energi og større overskud i dagligdagen til alt det, og til alle dem, som er vigtige for dig.
 
 
 
 

 

Udtalelse:

"Da jeg kontaktede Annette, havde jeg gået i terapi on/off de sidste 21 år. Jeg følte efterhånden, at jeg var blevet lidt af en "ekspert" i terapi, og ofte havde jeg en følelse af, at jeg kendte alle svarene, men at jeg ingen vegne kom.
 
Jeg havde en følelse af at være fastlåst i gamle mønstre og et liv, som jeg slet ikke var tilfreds med, men uden nogen idé om, hvordan jeg skulle komme ud af det.
 
Ved hver eneste session var det som om mine gamle traumer bare slap - et efter et! Efter hver session var jeg oprigtigt glad, opløftet og jeg fik adskillige indsigter om, hvad der var det næste lag/tema, jeg skulle arbejde med.
 
Det gik lynhurtigt, og det var som om det hele bare gav slip - eller i hvert fald mistede sin effekt på mig!
 
Jeg fik 6 sessioner, har sluppet en kæmpe luns af mine dybeste barndomstraumer, og det er det vigtigste jeg nogensinde har gjort for mig selv!
 
Jeg føler, at jeg i en alder af 40 år endelig er trådt ind i voksenalderen - i stedet for at sidde fast i min barndom!
Det betyder, at jeg nu kan begynde at drømme om og skabe det liv, som jeg ønsker mig.
 
Alle mine sessions foregik på Skype, og selvom jeg havde lidt mistro til dette i starten, så blev det gjort til skamme med det samme.
 
Det er rigtig rart at kunne sidde hjemme i stuen og gennemføre terapien. Jeg tror faktisk også, at det var nemmere for mig at slippe mine traumer, fordi jeg ikke brugte så meget energi på at min fysiske krop skulle være til stede i et fremmed rum.
 
Annette får mine allervarmeste anbefalinger som terapeut. Hun er hjertevarm, kærlig, nærværende og har så meget ydmyg visdom, som hun bringer i spil med en fantastisk timing og kæmpe empati.
 
Hun skaber et unikt og meget tillidsfuldt rum i terapien, hvor det er nemt at føle sig tryg til at slippe de dybeste smerter - også alt det man tror er for grimt at vise frem til verden!"
 
Anonym kvinde, 40 år.

Læs flere udtalelser her.