INDIVIDUELLE SESSIONER

TERAPEUTISK HEALING AF TRAUMER OG PTSD.

 

Hej, jeg er Annette Rosenved Petersen, Terapeut og Healer.

 

Jeg har i mange år arbejdet intensivt med egne dybe healingsprocesser af traumer, og med min personlige og spirituelle udvikling.

I dag, hjælper jeg andre med at heale deres fortid, følelsesmæssige smerter og traumer, og til trygt at åbne deres hjerter!
Og jeg lærer dem, hvordan det kan gøres blidt og smertefrit.

Når du arbejder sammen med mig, kan du forvente:

- Hurtige, nærværende og trygge healingsprocesser, som holder.
- At få handlingsbaserede råd med på vejen, som du kan implementere efter sessionen.

De kærligste hilsener og i taknemmelighed;
Annette
 
 

 

TRAUMER OG PTSD

Kronisk behøver ikke at betyde kronisk

Alt for mange lever med følgerne af traumatiske oplevelser. Dette ofte i mange år. Desværre får mange også besked om, at det er en kronisk tilstand, uden mulighed for helbredelse. Men sådan behøver det ikke at være!

Med Terapeutisk Healing med TAT, opløser vi fastlåstheden i traumet, smertefrit og hurtigt.
Selv PTSD symptomer mindskes, eller opløses helt! 

Hvis du ikke har det godt med at tale om dét, som du ønsker at arbejde med og heale, for eksempel fordi det er for smertefuldt, så er det helt OK! Terapeutisk Healing med TAT virker fuldstændig lige så godt alligevel.
 

Korte og hurtigt virkende forløb

Sammenlignet med mange andre metoder til at afhjælpe traumer og PTSD, så virker Terapeutisk Healing med TAT hurtigt.
 
Vi taler ikke om langvarrige forløb over halve og hele år, men om ganske få sessioner. Ofte oplever man stor lettelse og ro, allerede under og efter, den første behandling! 

Der er mere end 20 års erfaring med brug af energispykologi til traume- og PTSD behandling. Blandt andet til behandling af krigsveteraner, som ofte er hårdt ramt. Metoderne bruges også af mange læger, sygeplejesker, psykologer og terapeuter rundt omkring i verden. 

 

Ring og få en snak, hvis du har spørgsmål inden du beslutter dig.

 
 
 

Fra fastlåsthed i traumerne, til healing og balance

Lige nu, er det du oplever, at der er slået nogle knuder på din krops energisystem. Knuderne er strammet så meget til, at de holder fast på den følelsesmæssig smerte. De fastlåser også tankerne og de indre billeder af smertefulde oplevelser, som du måske har haft.
 
Derfor kan du ikke bare ryste det af dig! 

Så for at både dine følelser, dit sind, din krop og dit nervesystem kan komme i balance, skal vi have din energi til at flyde frit igen!
 

Hvordan gør vi så det?

Med Terapeutisk Healing med TAT, opløser vi fastlåstheden hurtigt og smertefrit. Og bagvedliggende årsager, oplevelser, smertefulde følelser, fastlåste tankemønstre og traumer, bliver healet.

Du oplever hurtigt, at du bliver gladere, mærker større ro, og at du får mere energi og overskud i dagligdagen til alt det, og til alle dem, som er vigtige for dig.

Læs mere om metoden her.
 

Hvordan opleves det efter behandlingen?

Du vil efter endt behandlingsforløb stadig kunne genkalde dig oplevelser og situationer. Det som er sket, skete jo.
Men de følelsesmæssige og de mentale smerter er væk!
 
Det vil nogenlunde opleves, som når du ser en film i biografen, noget du ser på afstand, men som du ikke længere føler dig påvirket af.

Symptomer som søvnløshed og mareridt vil også bedres eller helt stoppe!
 

Udtalelser:

"Jeg følte mig meget sorgfuld, og det var en stor smerte at gå rundt med. Det påvirkede også mit humør, når jeg var sammen med andre. Efter den første session har jeg en følelse af at have sluppet det, og at det er blevet healet med anerkendelse."

"Ved hver eneste session var det som om mine gamle traumer bare slap - et efter et!"
 
"Annette skaber et unikt og meget tillidsfuldt rum i terapien, hvor det er nemt at føle sig tryg til at slippe de dybeste smerter - også alt det man tror er for grimt at vise frem til verden!"
 
"Jeg er glad og lettet, for jeg har fået sat en streg under, at jeg kan gøre noget ved det, og at det hjælper."

"Det gik lynhurtigt, og det var som om det hele bare gav slip - eller i hvert fald mistede sin effekt på mig!"

"Jeg fik 6 sessioner, har sluppet en kæmpe luns af mine dybeste barndomstraumer, og det er det vigtigste jeg nogensinde har gjort for mig selv!"
 
"Det mest positive var at finde en metode, som hurtigt kan dæmpe ens angst og uro."

"Annette skaber et unikt og meget tillidsfuldt rum i terapien, hvor det er nemt at føle sig tryg til at slippe de dybeste smerter - også alt det man tror er for grimt at vise frem til verden!"